Aurore Dal Mas

©Aurore Dal Mas ©Aurore Dal Mas

(BE, °1981)

> Don’t Love me, I’m your Toy

Aurore Dal Mas (BE, °1981) behaalde haar master in fotografie aan ENSAV La Cambre. Ze woont en werkt in Brussel en is actief als fotograaf en docent. In haar werk verkent ze relaties en lichamelijkheid.

Ook in het werk ‘Don’t Love me, I’m your Toy’ reflecteert ze over deze thema’s. Aurore Dal Mas is een onderzoek gestart waarin ze kijkt of een online-ontmoeting kan leiden tot intimiteit, of dat die strikt zakelijk blijft. Dal Mas geeft mannen instructies en fotografeert hen via haar computerscherm. De mannen zijn haar volledig onbekend, hun eerste en enige ontmoeting is online. De portretten tonen de ontmenselijking in een online-ontmoeting, de kwetsbaarheid en de complexiteit om contact met elkaar te maken. Het is moeilijk om intiem met anderen om te gaan op zo’n afstandelijke manier. Maar de beelden tonen evenzeer de gretigheid om te behagen. Dat leidt tot spanning, ongemak, een confrontatie die ook voelbaar is voor de bezoeker.

Terug naar overzicht

Zes weken lang laten fotografen een interactief spoor van beelden na op verrassende binnen- en buitenlocaties die foto’s met elkaar verbinden
Ontdek onze route